Menu

Bra och Kul

Sådant som är kul och spännande och bra!

Öka dina bingoodds

Den vanliga stereotypen av bingo är att det är hasardspel eller lotto där endast kvinnor spelar, medan det förvisso kanske är sant att majoriteten av bingospelare råkar vara kvinnor betyder det dock inte att inte män också spelar spelet. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna ni båda har något gemensamt med de flesta bingospelare, du spelar spelet för att vinna pengar. Enda problemet nu är dock hur kan du vinna mer på bingo spel?

Om du är bekant med spelet då är du antagligen medveten om att bingo är ett turspel. Vad detta innebär är att du inte kan göra något för att garantera en vinst, men du kan emellertid ändra aspekter av spelet så sannolikheten att du vinna ökar.

Köp fler bingobrickor

När du spelar online bingo markeras dina bingobrickor automatiskt för dig, till skillnad från att spela i en bingohall där du måste markera dina egna kort ger online bingo dig möjlighet att köpa fler brickor då du kan vara säker på att inga nummer missas. För varje kort du köper ökar du oddsen att vinna.

Välj ditt rum noggrant

När du spelar online bingo måste du inte bara välja bland 100-tals online bingo webbplatser, men du måste sedan välja rätt bingorum när du loggat in dig på en sajt. I dessa rum skiljer sig vinsterna åt, hur många brickor du kan köpa och hur många personer som spelar i varje rum. Nu gäller det att hitta ett rum som ger dig bäst chanser. Om du spelar i ett rum med 100 andra människor kommer det att ge dig mycket litet odds för att vinna, spelar du istället i ett rum med 25 personer kommer dina odds för att vinna öka med 400 % jämfört med rummet med 100 spelare.

Under olika tider på dagen är det olika många bingospelare inne samtidigt på en sajt på nätet, under vissa tider på dagen när bingo webbplatser vanligtvis är som tommas är folk upptagna med arbete och familjer. En sak att tänka på: Spela inte i ett rum som är praktiskt taget tomt, ja, dina odds att vinna blir mycket högre men det belopp som du kan vinna kommer att minska på grund av detta.

Använd gratis bingorum

De flesta online bingo webbplatser har en form av gratis bingo på deras webbplats, dessa spel kan du spela bingo gratis och vinna riktiga pengar. Även om dessa typer av rum är de största rummen på bingo webbplatser, kostar spelet ingenting, så om du inte vinner spelar det ingen roll.

Återkommande bonusar

Vissa online bingo webbplatser erbjuder vad som kallas en återkommande insättningsbonus, vad detta innebär är att du får gratis extra bingo pengar varje gång du sätter in pengar. Detta innebär att dina pengar räcker mycket längre när du sätter in och du har då chansen att inte bara spela mer bingo men om du kan köpa fler bingobrickor också.

Brickpriserna

Varje bingorum på en online bingowebbplats kommer att sälja bingobrickor för olika priser, här gäller det att hitta en balans mellan brickpriserna kontra hur många bingospelare det är i rummet. Det brukar vara så att högre priser innebär färre personer i rummet. Detta ökar dina odds men oftast gör det att dina pengar rinner iväg mycket snabbare. Det beror nu på om du vill spela färre spel med bättre odds eller fler spel med sämre odds, båda är giltiga teorier att testa.

Slutligen

Tänk på att bingo är ett spel baserat på chans, det är bara en bricka som vinner ett spel och 100 brickor kommer garanterat inte att ge någon vinst. Spelet är vunnet om du har den bricka som vinner först, genom att köpa fler kort kommer det att ge dig fler chanser att köpa just den brickan. Bingo kan vara mycket farligt om du har ett spelberoende och det gäller därför att sluta spela i tid.